Арт фотосесия преди или след сватбения ден

Арт фотосесия преди или след сватбения ден

Сватбата е тръпка, събитие изпълнено с емоции и еуфория. В деня на сватбеното тържество, единственото, което младоженците искат е да се забавляват и да си създадат прекрасни спомени, с които да ознаменуват тази паметна дата. За това колкото по-малко ангажименти  имат младоженците през самия ден, толкова за тях е по- добре и по- спокойно.

Именно изхождайки от този факт, все по- често и младоженци и сватбени агенти и фотографи предпочитат да организират сватбената арт фотосесия в ден различен от сватбения. Фотографът присъства на самия сватбен ден, за да заснема тържеството и така важните ритуали в него,както и емоцията по лицата на младоженците и гостите в този прекрасен ден.

Арт фотосесията в ден различен от сватбения има редица преимущества. Липсва надпреварата с времето, която неминуемо се получава през сватбения ден. Същевременно я няма еуфорията у младоженците и цялата фотосесия протича спокойно, без напрежение и без нежелани изблици на неспокойство или паника, които често съпътстват фотосесиите в деня на сватбата.

Вариантите за такава една фотосесия са два- в ден преди сватбеното тържество и в ден след сватбеното тържество. Фотосесията направена преди сватбеното тържество е за предпочитане, когато младоженците веднага след сватбеното тържество са планирали заминаването си за медения месец.

Фотосесията направена след сватбеното тържество пък предлага свободата да се правят дори екстремни и по-ефектни. Булката вече не се притеснява да не повреди булчинската рокля или младоженеца костюма си. Тук свободата на действия и за двамата е по- голяма, те са по- спокойни. Такава една фото сесия може да се направи на различни романтични места,потопени в морската вода, на разходка в житна нива , на върха на някоя скала.

Без значение кой от вариантите за арт фотосесия е избран, единственото задължително условие е усмивката да не слиза от лицата на младоженците и те да се забавляват по време на самата фотосесия.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение