Първата консултация – крачка към перфектната сватба

Първата консултация – крачка към перфектната сватба

Когато се избере сватбеният агент, между него и младоженците се провеждат многобройни срещи. Всяка от тях е важна, на всяка от тях се вземат решения, избират се варианти, доуточняват се детайли и т.н. Но една среща е особено важна и по- значима от останалите- първата среща със сватбения агент, която е съпътствана от първата консултация.

Но защо именно първата консултация е от такова значение? Първата консултация е първа крачка към перфектната сватба, която не може да се получи без успешно сътрудничество между младоженците и сватбената агенция. А именно първата консултация дава отговор на въпроса дали агент и младоженци могат да работят в една посока, дали точно тази агенция може да реализира очакванията и желанията им, дали може да се изгради взаимно доверие, защото докато трае цялата подготовка за сватбата, агентът ще се превърне в движеща сила на всичко, той ще е едновременно консултант, организатор, източник на информация и идеи, дори и финансов съветник.

По време на тази консултация, младоженците се срещат с представител на сватбената агенция, запознават се с работата й и предлаганите услуги. Консултацията е безплатна, неангажираща и незадължаваща. Единственото, което младоженците трябва да направят е да се свържат с агенцията и да се срещнат със сватбен агент от нея за да разберат какви услуги и опции им се предлагат, какви сватбени тържества е организирала до момента и с какво може да допринесе за една перфектно организирана сватба. От своя страна сватбеният агент има за задача да вникне в индивидуалността на младоженците, да разбере какви са предпочитанията, стила, изискванията, желанията им и да ги подплати с идеи. Защото агентът знае, че една наистина перфектно организирана сватба трябва да показва колко са специални младоженците, в нея да е вложена част от тяхната индивидуалност, да олицетворява реализираните им идеи и желания по най- точния и добър начин, да има онази доза оригиналност, която да отличава сватбата им от другите.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение