Сватбената агенция и изневярата

Сватбената агенция и изневярата

Само след няколко месеца ти предстои това, което се нарича големият ден, единствено и уникално събитие в живота или с една дума – сватба. Ти си от жените, които се подготвят за този ден от 10 годишна възраст. Знаеш точно каква рокля искаш, къде ще бъде събитието и с колко стъпки ще стигнеш до олтара, за да кажеш „да”.

Или пък не? Никога не си си представяла, че ще бъдеш булка. По-скоро си мечтала да направиш парти, на което всичките ти приятелки да са със сватбени рокли и да обсъждате бившите си гаджета.
Каквото и да си си мислела, сега си твърдо решена да организираш сватбата си! Сама!

Сватбена агенция? Това вече звучи като изневяра!

Трябва да е лично! Ще вложиш най-доброто от себе си. Ще покажеш цялата си любов. Ще сътвориш приказка – в тях сватбите са весели, вълшебни и младоженците живеят щастливо до дълбоки старини. Дори да не си романтична натура, ти искаш същото. Нали с тази надежда и вяра се събират двама души.

Каквито и желания да си имала, сега, когато сватбата наближава, виждаш, че реалността е съвсем друго нещо.

Къде ще бъде събитието? Мястото свободно ли е точно на тази дата? Балони, орхидеи, рози, божури или както дойде? Поканите с печатна грешка ли са или ти се привижда? Роклята ще стане ли за сватбата или трябва да ти я опаковат за медения месец?

Сватбена агенция? Това вече звучи като спасение!

Можеш да си спестиш всички апокалиптични ситуации, описани по-горе. Просто прецени навреме предимствата на това, да работиш с професионалисти, провери няколко сватбени агенции и избери тази, която ти харесва най-много.

Сватбеният агент ще ти помогне при разпределението на бюджета. Ще си спестиш разправиите с подизпълнители, чиято работа и способности за приятни и неприятни изненади не познаваш. Няма да имаш никаква грижа за украсата, поканите, роклята, букета, транспорта за роднините, фотографа, ди джея, храната, напитките, изпълнението на ритуалите, спазването на графика, речите, хореографията на първия ви танц и всички други малки и големи неща, за които със сигурност ще се сетиш чак на самия сватбен ден. Включително и това, че е добре да имаш кърпички и безопасни игли. За какво са ти игли? Ако работиш със сватбена агенция, която си върши професионално работата, най-вероятно изобщо няма да разбереш.

Поверявайки на друг организацията на най-специалния ден в живота ти, постъпваш разумно, защото така имаш възможност да присъстваш в него изцяло – красива, усмихната, обичаща, обичана и вярна на желанието си за щастие.

Съгласна ли си? Чудесно! Просто направи последната най-важна стъпка преди да кажеш „да”. Избери заедно с любимия сватбена агенция, която ще пасва най-много на характера, мечтите и възможностите ви.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение