Избор на сватбена покана

Избор на сватбена покана

Wedding_Invitations1

При всички класически и нестандартни предложения за сватбени покани, изборът на този малък,но много важен детайл от сватбата се оказва понякога доста труден.

Те отдавна не са просто парченце картон, с което хора се канят на сватба. Сватбените покани са придобили далеч по- важна роля, превърнали са се във визитка на сватбеното тържество, в едно бляскаво прелюдие към него, за това какво и как предстои да се случи на сватбеното тържество.

Със течение на времето, постепенно се смениха предпочитанията на младоженците. Вече поканите произвеждани в промишлени количества, с еднакъв десен и дизайн не са интересни. Изборът се спира по- скоро на поканите с индивидуална визия.

Разкриват индивидуалността на младоженците

Сватбените покани отразяват желанията, предпочитанията, та дори характера и същността на младоженците. Във всяка една такава покана се усеща, че младоженците са вложили, частичка от своята индивидуалност.

Част са от цялостната концепция

Една покана може да допълни концепцията на сватбата така, както би го направила само добре подбраната сватбената покана. Тя носи почерка на цялото тържество, независимо дали това е направено с един единствен детайл като панделка, шрифт, цвят или чрез пресъздаване на цялостната идея на тържеството. Това позволява да се усети една съвършена завършеност при цялата организация, защото от поканата до сватбената торта, гостите виждат една идея.

Оригиналност

Индивидуално създадените сватбени покани носят духа на оригиналността, те са неповторими, както са неповторими и единствени по рода си самите младоженци. Обикновените, безлични и излезли от масов печат покани, са просто покани за гостите. Но една специално подбрана покана се приема по- скоро като едно нетрадиционно произведение на изкуството, което гостите биха си запазили за спомен от сватбата.

Множество варианти

В създаването на индивидуалните покани  могат да се използват  множество комбинации от шрифт, десен на хартията, дизайн, текстове и други, които в конкретно съчетание могат да променят изцяло поканата. По този начин младоженците имат пълната свобода да изберат всеки детайл, всеки декоративен елемент според своя собствен вкус. Дали деликатен шрифт с калиграфски извивки, дали ефирна шифонена панделка, или хартия с копринен отблясък и фин десен, това е без значение, защото при индивидуалните покани всичко е възможно, стига младоженците да го пожелаят.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение