Булчинските бижута

Булчинските бижута

admin-ajax.php

Най- красивите бижута, които една жена може да носи са нейните достойнство и усмивка. Но никоя жена не може да устои на изкушението на красиви бижута, особено в сватбения си ден. Но освен нейното желание и вкус за да се изберат правилните бижута е нужно и още нещо много важно,а именно правилната комбинация.
Три е златното число. Това е числото на бижутата, които са необходими на една булка за да й придадат завършен вид. Комплект обеци, нежна гривна, колие, бижу в косите, годежният пръстен, постигнете идеалния баланс с правилният избор, но не повече от три.
Цветните бижута са неподходящи точно в този ден. Малки дискретни диаманти или нежни перли със цвета на булчинската рокля са един достатъчен аксесоар – нито прекалено изразени, нито губещи се на фона на сатена, дантелите, тюла или подбраната прическа.

Красива и без бижута. Ако роклята е достатъчно бляскава и избора е да е без бижута, булката със сигурност отново ще е най- хубавото и нежно създание на сватбеното събитие и ще е център на внимание, защото бижутата са допълнение, не необходимост и на всяка цена.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение