Сватбените халки по време на тържеството

Сватбените халки по време на тържеството

Сватбените халки по време на тържеството

Подходящ вариант за да бъдат поставени халките на сватбения ритуал са много и зависи изцяло от темата избрана за сватбата:

Възглавничка за халки – възглавничките са още един нежен аксесоар, който да придаде допълнителна изисканост на тържеството. Препоръчително е пръстените да бъдат завързани добре върху възглавничката със сатенена или шифонена лента.

Малка сребърна табличка е най- семплият и изчистен начин за поставяне на пръстените. Самата табличка може допълнително да се украси , а пръстените вместо на дъното на таблата да бъдат поставени в разцъфналите цветове на цветя.

Кутийка за бижута- кадифените кутийки, в които се продават пръстени и други бижута са идеални за съхранение на сватбените халки до момента на поставянето им.

Добро предложение са също елементи от темата на сватбата: птиче гнездо за градинска сватба или голяма мида за морска сватба.

Каквото и да изберете не забравяйте че е много важно, халките да бъдат добре закрепени за сватбения елемент който сте избрали да ги допълва по време на церемонията. А след нея те ща са вече на най-сигурно място – на безименния пръст на новобрачните вече господин и госпожа.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение