Превоз за гостите до мястото на сватбеното тържество

Превоз за гостите до мястото на сватбеното тържество

Когато пристигне покана за сватба, гостите тръгват с нагласа да се забавляват и с идеята, че ще консумират алкохол. Именно поради тази причина, много от тях предпочитат да не използват автомобилите си и избират алтернативен транспорт. Не е задължително обаче гостите сами да се грижат за транспорта си. При добра воля и като жест, това могат да направят и младоженците, с цел по- добра организация и улесняване на гостите.

Наемане на транспортна фирма

В случай, че тържеството е в друг град, може да се наеме средство за масов транспорт,така ще е сигурно,че всички гости ще пристигнат по едно и също време на сватбеното тържество. Задължително е да се направи предварителна организация, гостите да бъдат уведомени за час на тръгване и сборен пункт. Недостатък е, че за връщане със същия транспорт отново ще има час, което ограничава времето за присъствие на гостите.

Наемане на такси

Този вариант е много по- добър, тъй като позволява превозване на гостите от и до различни точки. Този транспорт позволява да се направят комбинации и гости, които живеят в една посока да бъдат превозени заедно. Недостатък е, че трябва да има по- стриктна организация и планиране на групирането на гостите и уведомяването им.

Поводите за празнуване в живота ни са прекалено малко, така че е добре да се възползваме от всеки такъв и да се забавляваме максимално. А какъв по- хубав повод за празнуване от една сватба, от едно тържество за отбелязване на нечия любов? И ако всеки гост може да се наслади максимално на момента, да се отпусне и да вдигне една наздравица без да се съобразява с това, че трябва след това да шофира, нещата се подреждат чудесно!

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение