Нестандартен сватбен превоз

Нестандартен сватбен превоз

Свикнали сме младоженците на пристигат на своето сватбено тържество с автомобил, богато украсен с панделки, тюл, цветя, балони. Но какво ако младоженците предпочетат по- нестандартен превоз в своя най- важен ден? Какъв по- шармантен начин да изберат за да пристигнат на мястото на тяхното тържество? Какви са изискванията за нестандартния транспорт? Какви са минусите?

Каляска/ карета

Във всяка приказка, принцесата пристига с каляска. Именно за това е каляската е детска мечта и блян на всяко малко момиченце, както и това да бъде булка. А какво по- хубаво от съчетанието на двете? Лекият тръс на конете, съпровождан от потракването на подковите, равномерното въртене на колелата, чийто звук не може да заглуши туптенето на сърцата на младоженците….. това предлага превозът с карета в деня на сватбата. Основно изискване е, теренът, по който ще се движи каляската да е равен и сух, за да се избегне прекаленото друсане или опръскването на младоженците с кал.

Хеликоптер

Въртящите се шумно перки на хеликоптера, издигането във въздуха и невероятната гледка, вдигат адреналина на младоженците още преди да е започнала сватбата. Придвижването с хеликоптер до мястото на тържеството създава невероятна емоция и осигурява на булката и младоженеца пристигане със стил. Изискването е в непосредствена близост  до мястото да има място за кацане на хеликоптер. Недостатък е, че при дъждовно време с гръмотевици, ситуацията може да предизвика стрес на младоженците и да бъде избран друг превоз в последният момент.

Яхта/ моторница

Порещият вълните нос на яхтата и пръските водя, могат да накарат стомаха на всеки човек да се свие така, като че в него пърхат пеперуди. А усещането е двойно по- силно в сватбения ден. Пристигането с яхта освен, че е невероятен лукс, е и запомнящо се изживяване. За да може да се използва яхта като сватбен транспорт, мястото за провеждане на сватбата трябва да е близо до вода, а ако не е в непосредствена близост, да има пряк изглед към мястото, където ще пристигнат младоженците. Желателно е булката да е предпазена от спуснатия воал, за да не се развалят прическата и грима и от пръските вода.

Велосипед, хиликоптер, ретро автомобил, камион, трактор, автобус,на кон са все нестандартен избор за превоз в сватбения ден. Те са предпочитани от конкретните младоженци превозни средства поради една или друга причина. Някои ги предпочитат за да изненадат гостите, други от любовта си към конкретния превоз, трети просто заради шоуто.

Без значение върху какво се е спрял изборът на младоженците за сватбен превоз е, той да бъде сигурен, младоженците да се чувстват комфортно и да се стигне безпрепятствено до мястото на тържеството.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение