Моминското парти – грешки и гафове

Моминското парти – грешки и гафове

Моминското парти не е задължително. Но пък е много забавно и оставя спомени у булката. Със сигурност организирането на моминско парти не е толкова трудно, но си има правила, които трябва да се спазват, за да не се превърне то от прекрасно дамско събиране в ужасно разочароващо събитие.

Моминското парти се предполага, че трябва да е диво, но не е задължително да е развратно. Сватбата се предполага, че е романтична, приказна и прочие, а булката е настроена на тази вълна месеци преди събитието. Неприличните подаръци могат само да разводнят нейната нагласа, а дори и да и съсипят настроението.

Фотографиране и качване на снимки в социална мрежа. Моминските партита понякога стават много разюздани и изкарват наяве страни на булката, които дори тя не е предполагала, че съществуват. В най- неподходящият момент започва яростно проблясване на светкавици, щракане с мобилни телефони и таблети и качване на снимки в някоя от социалните мрежи. Голяма грешка! Със сигурност тези снимки могат да доловят нещо, което не би се харесало на младоженеца или би злепоставило булката.. И то дни преди сватбата!

Неограничени количества алкохол. Безконтролното наливане с алкохол, може да е забавно, но не е най- подходящото занимание за дами и най- вече за една бъдеща булка. В безпаметно опиянение, могат да се допуснат много грешки, да се направят много гафове, да се стигне до унизени и засрамени дами. На кого му трябва това?

Прекалено стриктна програма. За известен период от време булката така или иначе ще е във вихъра на планирането и внимателното организиране. Не е необходимо това да се случва и на моминското и парти. Идеята на това парти е булката и нейните приятелки да се забавляват, да се отпуснат, да се създаде настроение. Следенето на график час по час може само да убие купона още в неговия зародиш.

Пренебрегване на желанията на булката. Все пак тази вечер е в чест на булката. Тя е центърът на внимание, от нейните желания зависи кое как ще протече. Желанията на приятелките на булката нямат особено значение.

Организиране на моминското парти ден или два преди сватбата. Дори и булката да не се напие до безпаметност, дори и моминското и парти да е тихо, кротко и скромно, това не означава, че тя няма да се измори. А преди сватбата булката има нужда единствено от почивка и време за себе си.

Или казано накратко: без неподходящи подаръци, без снимки във фейсбук ала „на живо от мястото на събитието”, съобразяване с желанието на булката, провеждане на моминското парти достатъчно време преди сватбата за да може булката да си почине, без много планиране и без неограничени количества алкохол. И воала- перфектното моминско парти е налице!

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение