Ергенското парти: грешки и гафове

Ергенското парти: грешки и гафове

Забавлението си е забавление и няма грешен начин човек да го прави, стига настроението да е на максимум и да се спазва закона, разбира се. Това особено е валидно за ергенските купони. Но и те не могат да минат без организация и предвиждане на някои неща. Защото за един кратък миг поради липса на организация и допуснати елементарни грешки, настроението може да се срине и ергенското парти да се провали.

Грешка 1: Липса на предварителна организация. Понякога просто нещата се оставят на случайността, без да се направи никаква организация, под предлог, че за създаване на настроение и за забавление не е необходим предварителен план. Но това е най- бързият и лесен начин ергенското парти да се провали. Означава да няма резервация за място за провеждане на партито, да не са подсигурят  храната и питиетата, да не са предвидени забавления и т.н. Тоест да липсват всички задължителни за едно ергенско парти елементи.

Грешка 2: Канят се прекалено много хора. Събира се една ненужна тълпа от хора, които целят само и единствено да се забавляват, като не е гаранция дали и колко те ще се съобразяват с желанията на младоженеца. Вероятността от създаване на неразбории и изгубване на контрол над ситуацията е много голяма.

Грешка 3: Канят се роднини на булката. Не е задължително ергенското парти да премине в пълно алкохолно опиянение и разврат. Но дори една невинна шега, случайно изпусната реплика, неприлично поведение, могат да бъдат докладвани на булката и съответно да се създаде ненужно обтягане на отношенията между младоженците дни преди сватбата.

Грешка 4: Неприлични изненади. Те са задължителни за ергенско парти, но само по филмите. Не всеки младоженец би се зарадвал на една неприлична изненада, но дори и да се зарадва, последствията от нещо такова могат да бъдат много сурови. Желателно е да не се рискува, точно преди сватбата.

Едно ергенско парти, един младоженец и няколко грешки, които да се избягват за да се превърне нощта в едно незабравимо преживяване за младоженеца. Все пак ергенското парти е веднъж в живота и трябва да е разтърсващо и неповторимо.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение