Правилата на играта: моминските и ергенските партита

Правилата на играта: моминските и ергенските партита

Много забавление, щура веселба и всичко това, като че идва края на света. Разбира се, че става дума за ергенските и моминските партита. Макар и отскорошна тенденция по нашите географски ширини, те са неразделна част от сватбеното тържество, като са едно сладко прелюдие към него. Но колкото и да са неангажиращи, забавни и интересни моминските и ергенски партита, толкова и лесно може ситуацията да излезе извън контрол и на принципа «играчка-плачка» нещата да се развият неочаквано. За да се избегнат всякакви недоразумения, разочарования и т.н. е най- добре ергенските и момински партита да се организират като се спазват основни правила.

Датата на партито трябва да е поне три дни преди самото тържество, за да може умората от него да се преодолее и младоженецът и булката да се заредят със сили за дълго очаквания сватбен ден.

Алкохолът трябва да е в границите на разумното. Безпаметно напиване на ергенското и моминското парти освен, че може да доведе до проваляне на вечерта, може да създаде и предпоставки за проблеми с половинката. А и възстановяването чисто физически след пиянски запой, отнема много повече време и е много по- трудно.

Забавленията са определено нещо, с което не трябва да се прекалява. Всичко трябва да е направено с вкус и да е съобразено с желанието, принципите, характера на младоженеца и/или булката. В противен случай, съвсем лесно може вечерта да се превърне от празненство в соаре организирано с лош вкус.

Изненадите не са за всеки. Хората реагират различно на тях и могат да бъдат много лоши за човека, за когото са предназначение, без значение каква е била идеята им. На ергенски и момински партита по традиция се подготвят всевъзможни щури изненади. С тях обаче трябва да се внимава, тъй като могат дори да доведат до обтягане в последния момент на отношенията дори между младоженците, особено ако става дума за някоя еротична изненада и ревнива половинка.

Мястото на партито не е от първостепенно значение, по- важно е забавлението. А то може много лесно да се създаде с верни приятели и солидно количество добро настроение. Не е задължително едно ергенско или моминско парти винаги да бъде във вечерен клуб,всичко зависи от желанието,идеите,настроението и добрата организация.

Ергенското и моминското парти e възможност за забавление с най- близките и верни приятели. Те са и начин булката и младоженеца да се отърсят от натрупалия се покрай подготовката на сватбата стрес. Задължително трябва да са се изживеят пълноценно, но в тон с правилата на играта.

За автора

Кокет

Сватбена агенция "Кокет" се специализира в организацията на сватби от бутиков тип. Нашият екип работи за клиенти, които ценят креативността, оригиналните идеи и желаят тяхната сватба да бъде единствена по рода си.

0

 

Няма коментари

Какво е вашето мнение