Сватбата

  Консултация

Първата консултация е началото на съвместната ни работа. Тя е безплатна, неангажираща и незадължаваща. Нейната единствена цел е да се запознаем с вас, да ви разкажем как работим, какви услуги предлагаме и какви сватбени тържества сме организирали до сега, да разберем какви са вашите желания, предпочитания и изисквания и да ги подплатим с идеи, които да изтъкват вашата индивидуалност.

Още информация

  Концепция

Ще изготвим уникален проект за цялостна концепция, който да отговаря на вашата индивидуалност, и която обхваща всички елементи от поканите до украсата, до най- малкия и незначителен детайл. С цялостната концепция, ще превърнем сватбата ви в едно феерично, романтично и завършено тържество.

Още информация

  Организация

Ние имаме капацитета, експертните знания и уменията да планираме и организираме всяка една подробност свързана със сватбата ви от моминското и ергенското парти, през тържеството до медения месец. Ще вложим цялото си вдъхновените, обективност, креативността и опита си за да ви помогнем с трудния избор на покани, украса, меню, изготвяне на бюджет и музикалната програма, подбора на ритуалите и всички останали организационни елементи.

Още информация

  Бюджет

Изготвянето на сватбен бюджет е важно за нас. Той ще ни позволи да ви предложим услуги, които да са в рамките на вашите възможности. Ние ще ви помогнем да определите, как да бъде разпределен бюджетът (по степента на важност на всеки елемент от сватбата според вашите желания), ще следим да изпълнението му и винаги ще имаме план Б за възникнали извънредни разходи.

Още информация

  Украса

Последният щрих на сватбеното тържество, който придава романтиката, неповторимостта и елегантността на всяко сватбено тържество- украсата. Нашият ангажимент е да направим за вас неповторима и сътворена до последния детайл украса, която да впечатли вашите гости по начин, който да ги връща към спомена от тържеството ви години наред. Желаете украса от рядък вид цветя или обикновени градински растения? Искате морски пясък разпилян по дансинга? Спрели сте се на блясък и кристали? Ние ще ви осигурим украса, която да съответства изцяло на вашите желания!

Още информация

  Настроение

То е важно и от него зависи дали сватбата ще е наситена на емоции или ще е просто един ритуал, през който младоженците са решили да преминат. За вашето и на гостите ви настроение ще ви помогнем при избор на музика (DJ, оркестър с жива музика, джаз формация, квартет и др.) и ще ви предложим варианти за шоу програма, с която да забавлявате гостите си. Независимо дали ще се спрете на стандартни или нестандартни варианти, ще превърнем тържеството ви в една запомняща се сватба.

Още информация